İngiltere Ankara Antlaşması Çalışan Vizesi

2015-02-12 12:14:27

İngiltere'de yasal çalışma izni ile 1 yıldır çalışan kişiler Ankara Antlaşması Çalışan Vizesi alabilirler.

İngiltere Ankara Antlaşması Çalışan Vizesi yalnızca halihazırda İngiltere'de bulunan ve başvuru tarihi itibariyle geriye dönük olarak 1 yıldır aynı işte ve aynı işyerinde, ara vermeden çalışmış ve bu işyerinde aynı işi yaparak İngiltere'deki hayatına devam etmek isteyen kişileri kapsamaktadır.

İngiltere Ankara Antlaşması Çalışan Vizesi başvuruları yalnızca İngiltere'den yapılabilen başvurular olup 1 yıl çalıştıktan sonra Türkiye'ye dönüp daha sonra tekrar gitmek isteyen kişileri kapsamamaktadır.

Çalışan Vizesi kategorisinde Ankara Antlaşması başvurusu için İngiltere'de yaptığınız işin önemi yoktur. İlk ve en önemli şart İngiltere'de yasal olarak bulunurken yine yasal bir çalışma izni ile en az 12 ay süresince ara vermeksizin ve iş veya işyeri değiştirmeksizin çalışmış olmaktır.

Çalışan kategorisindeki Ankara Antlaşması Vizesi sahipleri yasal çalışma vizelerini Ankara Antlaşması'na dönüştürdükten sonraki İngiltere'de bulunma ve çalışma süreleri olarak 4 yılı tamamladıklarında Sürekli Oturum İzni'ne ve 5 yılın sonunda ise Vatandaşlığa geçiş başvurusunda bulunabilirler. İngiltere Ankara Antlaşması Çalışan Vizesi, vize uzatma, sürekli oturum ve vatandaşlık başvuru işlemleri firmamız Londra Ofisi tarafından takip edilmektedir. 

Çalışan kategorisindeki Ankara Antlaşması Vizesi hakkında detaylı bilgiye İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi (Çalışan) sayfasından ulaşabilirsiniz. Sorularınız ve başvuru işlemleri hakkında bilgi için lütfen İngiltere Vizesi Başvuru Hattı'nı kullanarak bizimle irtibata geçin.

İngiltere Vizesi, İngiltere Vize Redleri ve Ankara Antlaşması ile ilgili her türlü bilgi, öneri ve danışmanlık konusunda bizimle iletişime geçmek için tıklayınız »

  • "İngiltere Ankara Antlaşması Çalışan Vizesi" sayfası 3948 defa okundu
  •   «  İngiltere Ankara Antlaşması Çalışan Vizesi sayfasını paylaş
x

Bizi Takip Edin