Aile Birleşimi İngiltere Vize Şartları Nasıldır?

Güncellenme Tarihi: 2019-07-10 09:57:36

Aile Birleşimi İngiltere vize şartları; İngiltere’de bulunan eşin İngiliz vatandaşı olması veya sürekli oturum hakkının bulunması, en az 2 yıldır evli veya partner olduklarının kanıtlanması gibi belgeler içerebilmektedir.

İngiltere vize şartları Aile Birleşimi Vizesi türü için oldukça karmaşık ve sağlanması zor şartlar olduğu herkesçe bilinmektedir. Aile Birleşimi Vizesi Başvuru şartlarının başında İngiltere’de yanına taşınmak istenilen eşin sürekli oturum hakkı veya İngiltere vatandaşlığının bulunması gelmektedir. Bireyler en az 2 yıldır evli veya partner olduklarına dair belgelerle (evlilik cüzdanı, birlikte yaşadıklarına dair nüfus belgeleri) aile bağlarının ve ilişkilerinin devam ettiğini ispatlayan belgeleri başvuru dosyasında bulundurması gereklidir. İngiltere vize şartları arasında bazı vize türleri için elzem olan dil bilgisi şartı, Aile Birleşimi Vizesi için bulunmaktadır. Bu noktada Aile Birleşimi Vizesi sahibi olacak bireylere avantaj sağlamaktadır.

Birleşik Krallık İngiltere vizesine başvuru yapmak istiyorsanız danışmanlarımıza telefon aracılığıyla veya Londra, Ankara, İstanbul, İzmir, Antep ofislerimizi ziyaret ederek ulaşabilir, kafanızı kurcalayan tüm sorularınızı sorabilir veya başvuru işlemlerinize zaman kaybetmeden başlayabilirsiniz.

Firmamız 2006 yılından beri ingiltere vizesi, ankara anlaşması vizesiingiltere vizesi retlerine itiraz başvuruları konularında profesyonel hizmet vermekte olan bir danışmanlık şirketidir. İngiltere göçmenlik düzenlemeleri, mevzuatı ve uygulamaları alanında uzmanlaşmış danışmanlarımıza İngiltere vizesi danışmanlık hattı aracılığıyla ulaşarak tüm sorularınızı sorabilir, başvuru işlemlerinize başlayabilirsiniz.

Detaylı Bilgi İçin: 

AÇIKLAMA

LİNKLER

İngiltere'de Hangi Eğitimleri Alabileceğiniz, Bu Eğitimlerin Sürelerinin Ve Ücretlerinin Neler Olabileceğini Hakkında Bilgi İçin

 

 İNGİLTERE YURT DIŞI EĞİTİM

İngiltere Ziyaretçi Vizesi Başvuruları, Vize Başvuru Evrakları, İzlenmesi Gereken Başvuru Prosedürleri İçin

 

İNGİLTERE ZİYARETÇİ VİZESİ

İngiltere’ye Yapacağınız Turist Vizesi Türleri Hakkında Detaylı Bilgi İçin

İNGİLTERE TURİST VİZESİ

İngiltere'ye Öğrenci Olarak Gidebilmek İçin 

 

İNGİLTERE ÖĞRENCİ VİZESİ 

İngiltere Öğrenci Vizesi Türlerinin Değişen Başvuru Şartlarının Tamamı İçin

 

İNGİLTERE ÖĞRENCİ VİZESİ  

İngiltere'de Çalışma İzni Alabilmek İçin 

 

İNGİLTERE ÇALIŞMA VİZESİ 

İngiltere'de Bir Şirkette Çalışabileceğiniz, Ortaklık Kurabileceğiniz, Şirket Devralabileceğiniz Veya Yatırım Yapabileceğiniz Bu Vize Türü Hakkında Detaylar İçin

 

İNGİLTERE İŞ VİZESİ

İngiltere'de Evlenmek, Aile Birleşimi Yapmak Veya İngiltere'ye Yerleşmek İçin 

 

İNGİLTERE YERLEŞİM VİZESİ

 

İngiltere'de Kendi İşini Kurabilmenizi Sağlayan Çalışma Vizesi İçin 

 

İNGİLTERE ANKARA ANLAŞMASI VİZESİ

Bu Vize İle Sermaye, Dil Seviyesi, Sektör, Lokasyon Gibi Kısıtlamalar Olmadan İngiltere'de İş Kurabilirsiniz. Detaylar İçin 

 

ANKARA ANLAŞMASI VİZESİ

İngiltere Yerleşim Vizesi Türleri Kendi İçinde Seyahat Amacına Göre Çeşitli Kategorilere Ayrılmıştır. Başvuru Şartları Ve Gerekli Evraklar Listesi İçin 

 

İNGİLTERE YERLEŞİM/EVLİLİK VİZESİ

İngiltere Vizesi Danışmanlık Alabilmek İçin 

 

TIKLAYINIZ!

İngiltere Vizesi Başvuru İşlemleri Ve Prosedürlerde Hangi Adımların Atılması Gerektiğini Öğrenebilmek İçin

İNGİLTERE VİZESİ

"Aile Birleşimi İngiltere Vize Şartları Nasıldır?" sayfası 61 defa okundu