İngiltere Vizesi 28 Gün Şartı Nedir?

Güncellenme Tarihi: 2019-07-10 11:11:06

İngiltere vizesi 28 gün şartı, Tier-4 Vizesi sahibi bireylerin başvurudan en az 28 gün önce banka hesabında belli miktarda para bulundurmasını ifade etmektedir.

Tier-4 Vizesi başvurularında bulunacak olan bireyler başvuru evrakları arasında bulundurması gereken belirli belgeler vardır. Tier-4 Vizesi başvuru evrakları arasında bulunması gereken önemli evraklardan biri banka hesap bilgileridir. Banka hesap bilgileri, başvuru sahibinin İngiltere’deki yaşam masraflarını (konaklama, ulaşım, yeme içme vb.) nasıl karşılayacağının bir kanıtı olarak vize memurunu ikna edici ve inandırıcı dosya sunulmasını sağlamaktadır. Banka hesabında ki para Tier-4 Öğrenci İngiltere vizesi 28 gün öncesinde yatırılmış olması gereklidir. İngiltere’de nereye gidileceğine göre banka hesabında bulundurulması gereken para miktarı değişmektedir. Örneğin Londra’da Tier-4 Vizesi ile eğitim alacak olan bireylerin banka hesabında bulundurması gereken para ile Londra dışında bir şehirde yaşayacak olan bireylerin sahip olması gereken para farklılık göstermektedir. Bunun sebebi, eğitim almak ve yaşamak istenilen şehrin yaşam standartlarına uygun (konaklama, yeme içme, eğitim, eğlence vb. ücretler) miktarlarda başvuru sahibinin parasının olması gereklidir. İngiltere vizesi 28 gün şartını sağlamayan bireyler vize reddi ile karşı karşıya kalabilmektedir.

Firmamız İngiltere Vizesi, Ankara Anlaşması Vizesi, İngiltere Vizesi Retlerine İtiraz başvuruları konularında 2006 yılından beri hizmet vermektedir. İngiltere Göçmenlik Düzenlemeleri, Mevzuatı ve Uygulamaları alanında uzmanlaşmış danışmanları İngiltere Vizesi Danışmanlık Hattı aracılığıyla tüm sorularınızı cevaplayacak ve talep etmeniz halinde başvuru işlemlerini başlatabilecektir.

Detaylı bilgiye aşağıdaki sayfalardan ulaşabilirsiniz.

AÇIKLAMA

LİNKLER

İngiltere'de Hangi Eğitimleri Alabileceğiniz, Bu Eğitimlerin Sürelerinin Ve Ücretlerinin Neler Olabileceğini Hakkında Bilgi İçin

 

 İNGİLTERE YURT DIŞI EĞİTİM

İngiltere Ziyaretçi Vizesi Başvuruları, Vize Başvuru Evrakları, İzlenmesi Gereken Başvuru Prosedürleri İçin

 

İNGİLTERE ZİYARETÇİ VİZESİ

İngiltere’ye Yapacağınız Turist Vizesi Türleri Hakkında Detaylı Bilgi Ve Danışmanlık İçin

İNGİLTERE TURİST VİZESİ

İngiltere'ye Öğrenci Statüsünde Gidebilmek İçin 

 

İNGİLTERE ÖĞRENCİ VİZESİ 

İngiltere Öğrenci Vizesi Türlerinin Değişen Başvuru Şartlarının Tamamı İçin

 

İNGİLTERE ÖĞRENCİ VİZESİ  

İngiltere'de Çalışma İzni Alabilmek İçin 

 

İNGİLTERE ÇALIŞMA VİZESİ 

İngiltere'de Bir Şirkette Çalışabileceğiniz, Ortaklık Kurabileceğiniz, Şirket Devralabileceğiniz Veya Yatırım Yapabileceğiniz Bu Vize Türü Hakkında Detaylar İçin

 

İNGİLTERE İŞ VİZESİ

İngiltere'de Evlenmek, Aile Birleşimi Yapmak Veya İngiltere'ye Yerleşmek İçin 

 

İNGİLTERE YERLEŞİM VİZESİ

 

İngiltere'de Kendi İşini Kurabilmenizi Sağlayan Çalışma Vizesi İçin 

 

İNGİLTERE ANKARA ANLAŞMASI VİZESİ

Bu Vize İle Sermaye, Dil Seviyesi, Sektör, Lokasyon Gibi Kısıtlamalar Olmadan İngiltere'de İş Kurabilmek İçin 

 

ANKARA ANTLAŞMASI VİZESİ

İngiltere Yerleşim Vizesi Türleri İçin 

 

İNGİLTERE YERLEŞİM/EVLİLİK VİZESİ

İngiltere Vizesi Danışmanlık Alabilmek İçin 

 

TIKLAYIN!

İngiltere Vizesi Başvuru İşlemleri Ve Prosedürlerde Hangi Adımların Atılması Gerektiğini Öğrenebilmek İçin

İNGİLTERE VİZESİ

"İngiltere Vizesi 28 Gün Şartı Nedir?" sayfası 56 defa okundu