İngiltere Vizesi Student Visitor Başvuru Şartları Nelerdir?

Güncellenme Tarihi: 2019-07-10 10:50:01

İngiltere vizesi student visitor başvuru şartları arasında 6 aydan kısa süreli çeşitli eğitimlere katılmak, maddi yeterliliklere sahip olmak, bu eğitimin bireye büyük katkı sağlayacak olması gibi hususlarda bilgilerin başvuru dosyası içerisinde bulunması gereklidir.

İngiltere vizesi student visitor visa İngiltere'de kısa süreli eğitim almak isteyen bireylerin başvurması gereken vize türüdür. İngiltere'de 6 ay ve daha kısa süreli çeşitli eğitimleriniz için başvuru yapabilmek için öncelikle bir danışmanlıktan destek almanız önerilir. Vize reddi aldığınız takdirde tekrar başvuru yaparak bu olumsuz sonucu olumluya çevirebilme imkanınız gittikçe zorlaşacaktır. Vize reddine ek olarak vize başvuru yasağı da alabilirsiniz. 

Vize türünüzü uzman danışmanlarımızla birlikte belirleyerek vize başvuru işlemlerinizi başlatabilirsiniz. Vize başvurusu için gerekli evraklar listesini uzmanlarımızdan temin ederek vize başvuru dosyasına koymanız gerekmektedir. Gerekli evraklar: 

  • başvuru formu, 
  • kişinin şahsi bilgileri, 
  • eğitim kurumundan kabul belgesi, 
  • banka hesap bilgileri, 
  • varsa sponsor bilgileri vs. 

Detaylı bilgiyi firmamızdan alabilirsiniz. Başvuru dosyası tamamlandığında baaşvuru merkezlerinden randevu alınır ve randevu gün ve saatinde başvuru dosyasıyla biyometrik bilgiler teslim edilir. 

Firmamız 2006 yılından beri İngiltere Göçmenlik Düzenlemeleri, Mevzuatı ve Uygulamaları alanında uzmanlaşmış danışmanlarıyla İngiltere vizesi, Ankara Anlaşması Vizesi, İngiltere Vizesi Retlerine İtiraz başvuruları konularında hizmet vermekte olan bir danışmanlık şirketidir. Danışmanlarımıza İngiltere Vizesi Danışmanlık Hattı aracılığıyla ulaşarak tüm sorularınızı sorabilir, başvuru işlemlerinize başlayabilirsiniz.

DİĞER VİZE TÜRLERİ VE DANIŞMANLIK HAKKINDA BİLGİ İÇİN:

AÇIKLAMA

LİNKLER

İngiltere'de Hangi Eğitimleri Alabileceğiniz, Bu Eğitimlerin Sürelerinin Ve Ücretlerinin Neler Olabileceğini Hakkında Bilgi İçin

 

 İNGİLTERE YURT DIŞI EĞİTİM

İngiltere Ziyaretçi Vizesi Başvuruları, Vize Başvuru Evrakları, İzlenmesi Gereken Başvuru Prosedürleri İçin

 

İNGİLTERE ZİYARETÇİ VİZESİ

İngiltere’ye Yapacağınız Turist Vizesi Türleri Hakkında Detaylı Bilgi Ve Danışmanlık İçin

İNGİLTERE TURİST VİZESİ

İngiltere'ye Öğrenci Statüsünde Gidebilmek İçin 

 

İNGİLTERE ÖĞRENCİ VİZESİ 

İngiltere Öğrenci Vizesi Türlerinin Değişen Başvuru Şartlarının Tamamı İçin

 

İNGİLTERE ÖĞRENCİ VİZESİ  

İngiltere'de Çalışma İzni Alabilmek İçin 

 

İNGİLTERE ÇALIŞMA VİZESİ 

İngiltere'de Bir Şirkette Çalışabileceğiniz, Ortaklık Kurabileceğiniz, Şirket Devralabileceğiniz Veya Yatırım Yapabileceğiniz Bu Vize Türü Hakkında Detaylar İçin

 

İNGİLTERE İŞ VİZESİ

İngiltere'de Evlenmek, Aile Birleşimi Yapmak Veya İngiltere'ye Yerleşmek İçin 

 

İNGİLTERE YERLEŞİM VİZESİ

 

İngiltere'de Kendi İşini Kurabilmenizi Sağlayan Çalışma Vizesi İçin 

 

İNGİLTERE ANKARA ANLAŞMASI VİZESİ

Bu Vize İle Sermaye, Dil Seviyesi, Sektör, Lokasyon Gibi Kısıtlamalar Olmadan İngiltere'de İş Kurabilirsiniz. Detaylar İçin 

 

ANKARA ANLAŞMASI VİZESİ

İngiltere Yerleşim Vizesi Türleri Ve Gerekli Evraklar Listesi İçin 

 

İNGİLTERE YERLEŞİM/EVLİLİK VİZESİ

İngiltere Vizesi Danışmanlık Alabilmek İçin 

 

TIKLAYINIZ!

İngiltere Vizesi Başvuru İşlemleri Ve Prosedürlerde Hangi Adımların Atılması Gerektiğini Öğrenebilmek İçin

İNGİLTERE VİZESİ

 

"İngiltere Vizesi Student Visitor Başvuru Şartları Nelerdir?" sayfası 59 defa okundu