İngiltere Vizesi Turistik Öğrenci Başvuru Şartları Nelerdir?

Güncellenme Tarihi: 2019-07-10 10:12:03

6 ay ve daha az süreli kurslar, eğitimler vb. amaçlarla İngiltere Vizesi Turistik Öğrenci olarak İngiltere’ye gidilebilmesi için çeşitli şartlar mevcuttur.

İngiltere vizesi başvuru prosedürleri uygulanırken başvuru sahiplerinin dikkat etmesi gereken en önemli hususlardan biri vize türünü doğru belirlenmesidir. İngiltere vizesi başvurularının en başında doğru yapılması gereken bu noktada profesyonel bireylerden destek alınması oldukça önemlidir. İngiltere Vizesi Turistik Öğrenci (İngiltere Ziyaretçi Öğrenci Vizesi) olarak başvuracak olan bireylerin 6 ay ve daha az sürelerde İngilizce dil eğitimi, hobi kursu, spor kursu gibi çeşitli eğitimlere katılabilmesi mümkündür. İngiltere Ziyaretçi Öğrenci Vizesi başvurusunda bireyler vize türünün gerektirdiği şartları sağlamadığı takdirde vize reddi ile karşılaşma ihtimalini artırabilecektir.

İngiltere’de alınacak eğitimin süresi 6 ay ve 6 aydan daha kısa süreli olmalıdır Eğitimin süresini ifade eden başvuru evrakları arasına eklenecek olan belgede 6 aydan uzun süreli olması vize reddi alma ihtimalini yükseltecektir. Başvuru sahiplerinin uygun konaklama imkanlarının bulunması, Birleşik Krallığa yalnızca eğitim almak amacıyla gelmek istediğini kanıtlıyor olması (bir eğitim kurumundan alınmış kabul belgesi), eğitim ücretinin yatırıldığına veya yatırılabilecek kadar maddi yeterliliğe sahip olduğunu gösterir belgeler vb. başvuru dosyasında bulunması vize sonucunu olumlu yönde etkileyecektir.

Firmamız 2006 yılından beri İngiltere Vizesi, Ankara Anlaşması Vizesi, İngiltere Vizesi Retlerine İtiraz başvuruları konularında profesyonel hizmet vermekte olan bir danışmanlık şirketidir. İngiltere Göçmenlik Düzenlemeleri, Mevzuatı ve Uygulamaları alanında uzmanlaşmış danışmanlarımız İngiltere Vizesi Danışmanlık Hattı aracılığıyla tüm sorularınızı cevaplayacak ve isteğiniz üzerine başvuru işlemlerini başlatabilecektir.

Firmamız 2006 yılından beri İngiltere Vizesi, Ankara Anlaşması Vizesi, İngiltere Vizesi Retlerine İtiraz başvuruları konularında profesyonel hizmet vermekte olan bir danışmanlık şirketidir. İngiltere Göçmenlik Düzenlemeleri, Mevzuatı ve Uygulamaları alanında uzmanlaşmış danışmanlarına İngiltere Vizesi Danışmanlık Hattı aracılığıyla ulaşabilir, Londra, Ankara, İstanbul, İzmir ve Gaziantep ofislerimizi ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz. 

Detaylı Bilgi Alabileceğiniz Diğer Sayfalarımız:

AÇIKLAMA

LİNKLER

İngiltere'de Hangi Eğitimleri Alabileceğiniz, Bu Eğitimlerin Sürelerinin Ve Ücretlerinin Neler Olabileceğini Hakkında Bilgi İçin

 

 İNGİLTERE YURT DIŞI EĞİTİM

İngiltere Ziyaretçi Vizesi Başvuruları, Vize Başvuru Evrakları, İzlenmesi Gereken Başvuru Prosedürleri İçin

 

İNGİLTERE ZİYARETÇİ VİZESİ

İngiltere’ye Yapacağınız Turist Vizesi Türleri Hakkında Detaylı Bilgi İçin

İNGİLTERE TURİST VİZESİ

İngiltere'ye Öğrenci Olarak Gidebilmek İçin 

 

İNGİLTERE ÖĞRENCİ VİZESİ 

İngiltere Öğrenci Vizesi Türlerinin Değişen Başvuru Şartlarının Tamamı İçin

 

İNGİLTERE ÖĞRENCİ VİZESİ  

İngiltere'de Çalışma İzni Alabilmek İçin 

 

İNGİLTERE ÇALIŞMA VİZESİ 

İngiltere'de Bir Şirkette Çalışabileceğiniz, Ortaklık Kurabileceğiniz, Şirket Devralabileceğiniz Veya Yatırım Yapabileceğiniz Bu Vize Türü Hakkında Detaylar İçin

 

İNGİLTERE İŞ VİZESİ

İngiltere'de Evlenmek, Aile Birleşimi Yapmak Veya İngiltere'ye Yerleşmek İçin 

 

İNGİLTERE YERLEŞİM VİZESİ

 

İngiltere'de Kendi İşini Kurabilmenizi Sağlayan Çalışma Vizesi İçin 

 

İNGİLTERE ANKARA ANLAŞMASI VİZESİ

Bu Vize İle Sermaye, Dil Seviyesi, Sektör, Lokasyon Gibi Kısıtlamalar Olmadan İngiltere'de İş Kurabilirsiniz. Detaylar İçin 

 

ANKARA ANLAŞMASI VİZESİ

İngiltere Yerleşim Vizesi Türleri Kendi İçinde Seyahat Amacına Göre Çeşitli Kategorilere Ayrılmıştır. Başvuru Şartları Ve Gerekli Evraklar Listesi İçin 

 

İNGİLTERE YERLEŞİM/EVLİLİK VİZESİ

İngiltere Vizesi Danışmanlık Alabilmek İçin 

 

TIKLAYINIZ!

İngiltere Vizesi Başvuru İşlemleri Ve Prosedürlerde Hangi Adımların Atılması Gerektiğini Öğrenebilmek İçin

İNGİLTERE VİZESİ

 

"İngiltere Vizesi Turistik Öğrenci Başvuru Şartları Nelerdir?" sayfası 52 defa okundu